Kapsalon Dick Heuckeroth + Knipp&Ko

Staphorst: (0522) 461470 - Hasselt: (038) 4772200 - Meppel: (0522) 254136 info@knippenko.nl

Menu

Van rood haar tot wijde broeken.

Door In Columns op 21 oktober 2015


Ja mode mode wat is nu mode…..

Er zijn natuurlijk een aantal mensen in Nederland die dat bepalen qua haar maar ook natuurlijk kleding. Maar ik vind eigenlijk waar jij je het fijnst bij voelt, dat is mode dus eigenlijk bepaal je het lekker zelf!!

Kijk maar eens om je heen in bv Amsterdam de meest aparte mensen lopen daar rond. Let op een voorbeeldje, als een zwerver 2 verschillende schoenen aan heeft omdat er geen 2 dezelfde zijn zeggen wij, moet je zien zal wel te veel gedronken of gebruikt hebben!!.. Maar heeft Frans Molenaar in een interview bij hart van Nederland 2 verschillende schoenen aan is het mode en helemaal hot, en wil iedereen dat.

Maar ik denk dat Frans ook gewoon die zwerver heeft gezien.

Spring gewoon lekker uit de band doe je haar eens lekker anders, trek weer heerlijk die wijde broek aan en dat topje of t shirt waar je favoriete zanger op staat. Laat iedereen maar denken dat je gek bent maar wat kan het schelen jij bepaald de mode en als jij je daar lekker in voelt gewoon doen!!!

Jij bent dan de trendsetter en dan zul je zien dat er mensen zijn die je na gaan doen, de trend volgers. Er wordt altijd een beetje raar gereageerd op mensen die anders zijn maar dat is gewoon een beetje gek (vind ik). Dat zijn nu juist de kleurrijke mensen die het straatbeeld totaal veranderen en die anders durven te denken, niet altijd maar die eenheidsworst.

De meesten van ons voelen zich gewoon heerlijk zeker bij wat ze nu voor kapsel hebben of wat ze dragen. En zijn vaak een beetje bang voor reacties van anderen NIET DOEN!!

Als jij nu wel dat korte coupje en het knal rood wil hebben zeg ik doen, vandaag nog. Niets aantrekken van de reacties kijk maar eens naar de mensen die commentaar leveren, vaak lang haar in een staart en een beste uitgroei, en nog nooit iets anders gehad. Eigenlijk willen ze wel maar, vinden ze het gewoon te griezelig. En als wij als kappers die mensen in de stoel krijgen is dat een geweldige uitdaging.

Commentaar geven is niet moeilijk!

Maar ik heb respect voor de mensen die het roer omgooien en zeggen, ik doe het anders.

Daar is pas moed voor nodig.