Kapsalon Dick Heuckeroth + Knipp&Ko

Staphorst: (0522) 461470 - Hasselt: (038) 4772200 - Meppel: (0522) 254136 info@knippenko.nl

Menu

Goede voornemens, of niet!!!

Door In Columns op 7 januari 2016


Als ik terugkijk op het jaar 2015 is er bij ons zakelijk veel gebeurd, nieuwe dingen waar wij in 2014 al over hadden nagedacht. We zijn continu bezig met trends, onszelf nog meer ontwikkelen en willen dit dan ook graag laten zien. Vandaar dat wij dit jaar zijn begonnen met onze fotoshoots in de krant. Maar ook deze column, ik had niet gedacht dat ik het schrijven zo tof zou vinden en ik krijg echt heel veel positieve reacties. Daarvoor wil ik jullie hartelijk danken.

Ons goede voornemen is dus ook dat wij hier lekker mee doorgaan. Veel mensen denken nu ook na over hun goede voornemens, stoppen met roken of minder eten en meer sporten, zodat die kerstkilo’s weer weg zijn. Vaak komt er niets van terecht, maar probeer het nou gewoon en haak niet af bij de tweede of derde week. Tien kilo eraf? Nou doe dat dan ook en stop niet bij twee kilo.

Met oud en nieuw wordt veel vuurwerk afgestoken met het (laatste) pakje sigaretten, jajaja. Maar er is zoveel gekocht, dat er toch nóg maar een pakje gehaald moet worden. Stop nou gewoon! Niet meer kopen en als je niets meer hebt ook niet bietsen bij iemand anders. Niet in de brand steken dat ding!

Maar, het is nog geen 1 januari en ik zou zeggen, geniet van het heerlijke eten en drinken. Lekker al die oliebollen en appelflappen met heeeelll veeelll poedersuiker, drink leeg die kratjes bier en al die hapjes moeten ook nog op. Ruk die kurk van de champagnefles om precies 00.00 en laat de bubbels rijkelijk vloeien, heerlijk!!!! Geniet vervolgens van die laatste sigaretten met het afsteken van al dat vuurwerk…. En denk niet aan de goede voornemens.

Doe dat maar de volgende dag… als je dat nog allemaal kunt herinneren!

Fijne dagen en al het goede voor 2016.

Eet smakelijk, rookze en proost!