Kapsalon Dick Heuckeroth + Knipp&Ko

Staphorst: (0522) 461470 - Hasselt: (038) 4772200 - Meppel: (0522) 254136 info@knippenko.nl

Menu

Social Media

Door In Columns op 3 december 2015


Heeee Dicky mag ik wat vragen?, wat is de wifi code ook weer hier, kan ik mooi op internet. Tuurlijk mag dat ik geef de ingewikkelde code (kapsalon) en de broers zijn gelijk stil en zitten met hun neus in de telefoon hahaha….

Social media is natuurlijk hartstikke handig als je een bedrijf hebt het bied je mogelijkheden te adverteren, jezelf te promoten nieuwe acties, weetjes noem maar op, je bent met iedereen in contact online!.

Maar het echte contact met de medemens is een beetje offline.

Merk het in de salon ook hup wifi code en surfen maar. Als de mensen eerder bij de kapper, doktor,tandarts enz enz zaten te wachten, werd er met elkaar gesproken. Dat is pas sociaal, maar nu zitten veel mensen verzonken in het web wat social media heet. Met verjaardagen ook tuurlijk zijn er die lekker met elkaar praten maar de jeugd huppa die telefoon bij de hand en maar mindcraft spelen, die zijn er al aan verslaafd.

Ik doe er zelf ook aan mee hoor zit soms onder het eten op FB stom stom en dan wordt ik door mijn zoon op de vingers getikt. zakelijk gezien is het een uitkomst de Heuckeroth schat was een echte hit gaan we binnenkort maar weer doen denk ik.

Als je niet met de tijd mee gaat loop je achter en sla je de plank mis

Ik denk nog wel eens terug aan, vrouwtje theelepel, the A-Team en de snorkels toen was er nog geen social media en als dat afgelopen was speelde je met je transformers, lego of heerlijk buiten spelen.. dan werd je binnengeroepen om lekker met elkaar aan tafel te eten.

Wil niet zeggen dat dat nu niet meer gebeurd maar, social media,internet heeft veel veranderd positief maar in sommige gevallen ook negatief. Ik zou zeggen praat meer met elkaar of bel even, in plaats van een whats app.

Nou ik ga even heerlijk met mijn telefoon naar The A-Team kijken via de wifi in de kapsalon lekker A-social media doen en zal dat even via facebook delen.. hoop dat jullie deze column liken!!