Kapsalon Dick Heuckeroth + Knipp&Ko

Staphorst: (0522) 461470 - Hasselt: (038) 4772200 - Meppel: (0522) 254136 info@knippenko.nl

Menu

Sinterklaas is………Verdrietig

Door In Columns op 3 december 2015


Sinterklaas is………Verdrietig

Het duurt niet zo heeeellll lang meer en dan mogen alle kleine kinderen maar dan bedoel ik ook alle kids wit, zwart, geel, rood, paars alle kleuren hun schoentje weer zetten. Geweldig toch!.. echt een hollands kinderfestijn maar, dan zijn er weer een aantal mensen die er altijd weer voor zorgen dat er een donkere wolk over dit feestje hangt!!

Ieder jaar belt Sinterklaas ons even om er zeker van te zijn dat hij wel in ONS grote boek staat!! Jajaja ieder jaar doet de sint bij ons zijn haar en baard. Dicky vraagt hij al deze commotie, is dat die hele barre tocht naar Nederland wel waard.

Tuurlijk Sint doen! want de meeste mensen zijn u en uw pietermannen gunstig gezind… u komt niet voor de volwassenen maar, toch voor het kind.

Dat weet ik beste jongen,maar al deze drukte over de pieten ik wil niemand kwetsen, iedereen moet van mijn verjaardag genieten!

Wil goede dingen doen en beschouw de piet als mijn beste vriend.. waaraan heb ik dit alles verdiend..

Ik ben geen racist en daar heeft dit feest niets mee te maken.. Laat mensen die er zo over denken maar ergens anders over gaan staken.

Kom graag ieder jaar naar het mooie Nederland, veel ouders maken mijn feest kapot wat is er toch aan de hand!.

Zie graag lachende kinderen zwaaien naar mij en zwarte piet…..

De kids zijn blij om ons te zien..

Welke ouder wil dat nou niet!

Ik hoop beste Dicky dat ik nog vele jaren bij jullie in de zaak zal zijn mijn baard zit dan altijd goed en, dat vind ik erg fijn.

Dat de stoomboot maar voor altijd zeewaardig mag blijven, en ieder jaar weer vol pakjes en in volle vaart naar Nederland zal drijven.

Het Sinterklaasfeest mag niet verloren gaan..

Want geen enkel kind heeft daar iets aan!!

Dicky ik hou van mijn pieten

Ben gek van iedereen daarom vraag ik…

Ouders in Nederland..

Hou het Sinterklaasfeest op de been!!!!