Kapsalon Dick Heuckeroth + Knipp&Ko

Staphorst: (0522) 461470 - Hasselt: (038) 4772200 - Meppel: (0522) 254136 info@knippenko.nl

Menu

Gesprek van de dag

Door In Columns op 14 juli 2015


Wat dachten jullie wat het gesprek van de dag is in de salons….nou? raad maar eens even… er al uit oké, zal het verklappen DE VAKANTIES.. jaja iedereen heeft het over de vakanties.. lekker even weg.

De jeugd gaat gezellig naar bv (Salou) bruin worden, lekker eten drankjes drinken waar over het algemeen veel alcohol in zit en feesten.

Of je gaat nog heerlijk met je vader en moeder weg als je nog niet oud genoeg bent. Met de auto naar Frankrijk lekker goedkoop Pa en Ma betalen dat is mooi toch!

Of je gaat verder weg waar je niet zo 1,2,3 met de auto bent met het vliegtuig naar Griekenland of zo…..

En wat mij dan opvalt is dat als je mensen ontmoet op een vakantiebestemming ze bijna altijd naar de kapper zijn geweest!

Voordat de mensen in de auto, boot of vliegtuig stappen en vertrekken naar een zonnig oord om daar te genieten van die welverdiende rust, gaan ze bijna altijd eerst naar de kapper anders krijg je van die witte randjes en dat kan natuurlijk niet, en die kleur moet er eigenlijk ook weer in dat is voor ons kappers hartstikke mooi..

Wij zijn weleens met het vliegtuig weggeweest en dan zit je natuurlijk heel dicht achter iemand, vooral als ze de stoel tijdens een lange vlucht naar achteren mikken en jij je koffie over je heen krijgt. Ik zie dan gelijk oh ja dat is netjes geknipt of juist helemaal niet netjes. Of dat moeders zelf de kinderen met de tondeuse te lijf is gegaan en dat er overal nog lange haren uitsteken. Als ze klein zijn willen ze dat nog wel, wacht maar op als ze ouder worden!

Als kapper zie je dat gewoon, niet dat je dat expres doet maar je let er wel op. Heb je een ander beroep zie je de dingen weer die met jou werk te maken hebben.

Zit je in de horeca let je op het interieur of de menukaart. Bakker op het andere brood in het buitenland zo noem ik maar 2 voorbeelden maar zo kan je vakantie je op andere ideeën brengen waar je thuis weer wat aan hebt.

Dus mensen ik hoop dat er deze zomer weer veel mensen met vakantie gaan

Maar wel netjes gekapt dus….

EERST BIJ UW KAPPER AAN!