Kapsalon Dick Heuckeroth + Knipp&Ko

Staphorst: (0522) 461470 - Hasselt: (038) 4772200 - Meppel: (0522) 254136 info@knippenko.nl

Menu

Alles komt bij ons binnen..

Door In Columns op 22 oktober 2015


Wij maken soms hele aparte dingen mee maar, waar ik jullie nu over ga vertellen slaat toch wel alles. Mijn vader en ik hebben best veel hobby’s we hebben pony’s, kippen varkens geiten honden en ja zelfs struisvogels gehad. Maar mijn pa heeft echt een zwak voor kippen en dan vooral de brahma kip.

Hij ging er zelfs mee naar tentoonstellingen en scoorde ook regelmatig hoge ogen omdat ze er altijd zo mooi uitzagen. Hoe kwam dat nou ze werden in de kapsalon gewassen en gefohnd echt geen grap!!. In de pauze regelmatig kippen gewassen met zilvershampoo. Iedereen kent denk ik wel zilvershampoo het gaat de gele gloed in het haar tegen maar laat het niet te lang zitten anders is je haar blauw. En dat gebeurde ook wel eens bij de kippen de veren waren poreus en ze waren niet meer wit met zwart maar blauw met zwart… Dat was natuurlijk regelmatig geweldig lachen…ging er wel weer uit en totaal niet schadelijk voor het dier maar hij baalde wel. Het gebeurde vaker dat de kip mooi wit was geworden en pa met de eerste prijs thuis kwam..was al dat gewas en gefohn niet voor niets geweest..

En zo hebben we wel veel te vertellen in de salon en dit alles had een vrouwelijke klant van ons goed onthouden.

Ze belde in de ochtend en vroeg mij of mijn vader er ook was want ze had een zeer speciale klant… Kom gelijk maar zei ik..

Mevrouw stapte enige tijd later binnen met in haar hand een mand met een kip erin…Kijk dit is die klant ze vliegt iedere keer weg en wou je vader vragen of hij de vleugels kon knippen zodat ze dat niet meer doet!!

Helemaal hilarisch mevrouw ging zitten op de stoel met de kip op schoot en mijn vader heeft dus idd de vleugels van de kip geknipt zodat ze niet meer kon weg vliegen dit kan totaal geen kwaad voordat ik weer allemaal reacties krijg van mensen over dierenmishandeling. Als er mensen gek van dieren zijn zijn wij dat wel en willen die absoluut geen kwaad doen!!. Maar kom nu niet allemaal om bv de nagels van hond kat of konijn voor dat werk moet je toch echt de dierenarts bellen..

Mevrouw hoefde natuurlijk niet te betalen dit was een zeer speciale klant en dat hebben we voor niets gedaan hahaha… De kip was helemaal blij en verliet weer kukelend in haar mand ons pand.