Kapsalon Dick Heuckeroth + Knipp&Ko

Staphorst: (0522) 461470 - Hasselt: (038) 4772200 - Meppel: (0522) 254136 info@knippenko.nl

Menu

Jonge meiden deal

Gooi je haar los!

a5e269a5-f499-49ab-b35e-48b0f71c36ed

Gooi je haar los jonge meiden!

Gooi je haar los! Want dat kan weer, het is zomer, de terrassen zijn weer vol en daar waren we natuurlijk wel aan toe! Met het mooie weer willen de dames over het algemeen hun haar weer lichter, de mannen het haar korter en de kids moeten het haar ook in de vakantiecoupe.

Maar hoe zit dat met die jonge dames tot en met 18 jaar? Die willen graag kleuren, maar over het algemeen vinden ouders dat nog niet zo nodig!

Die groep jonge meiden weet alles van het internet te plukken, ze weten precies wat ze willen en kijken dan met een heel stel meiden bij elkaar filmpjes op YouTube. Ik heb ook weleens wat opgezocht, pony knippen bijvoorbeeld (hilarisch). Dat was een meisje die wel wist hoe dat moest, jaja! Zo werd de pony gedraaid en hoppa afgeknipt, er was bijna niks meer over. Weg pony! En zo gaat er ook veel met kleuren mis, dat is zelfs nog veel erger..

Wij zien best vaak jongere meisjes bij ons in de salon die zelf met vriendinnen highlights hebben gezet. Het is vakwerk en lastig te doen dus begin er zelf niet aan!! Verwen ze even lieve ouders en laat deze jonge dames voor kleur naar de kapper gaan… we hebben namelijk een heel tof idee!

We laten ze kennis maken met kleuren en dan met name highlights en hoe die in folies worden gezet. We hebben ‘De Jonge Meiden Deal’ bedacht. Op deze manier kunnen ze toch een beetje kleur in het haar krijgen dat door een professional wordt gedaan.

Wat is het nu precies? Het gaat om de gezelligheid en mooi haar maken uiteraard. Eerst worden de punten geknipt, dan worden er folies gezet ongeveer 15 tot 25 stuks dan laten inwerken tot de gewenste kleur. Gewassen en gemodelleerd met zeer verzorgende producten van l’ anza.. en dat allemaal voor een super vette voordelige zomerprijs!

Lieve bezorgde moeders, jullie dochters worden echt niet super blond. Maar we laten het haar leven door een paar mooie blonde accenten te geven.. Dus dames willen jullie je haar los gooien en de jongens versieren, kijk je moeder even lief aan, of misschien maakt ze wel een afspraak als verrassing voor jou!

Gaaf die ‘Jonge Meiden Deal’, we zien je gauw!

De actie geldt alleen bij Knipp & Ko Staphorst en Haarmode Heuckeroth in Meppel. Bel voor de voorwaarden naar de salon of lees alles door op www.knippenko.nl